00

Obavijest - izdavanje propusnica

Propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta izdaju i ovjeravaju se u prostorijama Općine Gornji Mihaljevec. Propusnice nisu potrebne za kretanje unutar svih naselja Općine Gornji Mihaljevec. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji.

S obzirom na zabranu okupljanja i socijalnog distanciranja zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj: 098/199-0005 načelnica Stožera civilne zaštite Jasenka Novak ili 040/899-117 ured Općine - Nensi Žugec; i to u  u slučaju vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, nabava repromaterijala, nabava lijekova, kupnja hrane za životinje, poljoprivrednih radova i odlaska u inozemstvo.

One propusnice za koje je zahtjev došao do 12:00 sati izdaju do kraja radnog vremena Općine (do 15.00 sati), a oni iza toga vremena najkasnije drugi dan do kraja radnog vremena.

Odobrene propusnice šalju se mailom na adresu tražitelja (ili informacija o razlogu odbijanja).

Za one koji nemaju mogućnost korištenja elektroničke pošte, zahtjev mogu ispuniti ispred ulaza Općine gdje će se nalaziti kutija, te propusnice mogu podići slijedeći dan na istom mjestu.

Mole se svi da se ponašaju odgovorno kako bi se smanjilo širenje koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE
OPĆINE GORNJI MIHALJEVEC

Jasenka Novak